Beweging

Lichaamsbeweging is essentieel voor het behoud van de darmgezondheid en het algemeen welzijn. Maar het goede nieuws is dat je niet alles op alles hoeft te zetten: studies tonen aan dat kleine veranderingen op lange termijn duurzamer zijn. Als je beweegt en ervan geniet, doe je het goed. Hier zijn enkele van onze favoriete manieren om actief te blijven, en wat tips om je te helpen.

Yoga voor beginners

Yoga komt oorspronkelijk uit India maar wordt nu wereldwijd beoefend. Waarom je aan yoga doet, kan verschillen van persoon tot persoon. Het biedt namelijk voordeel op verschillende gebieden.

Yoga kan een manier zijn om terug te keren naar zichzelf. Om je even af te schermen van de indrukken die we van buitenaf krijgen. Het bevordert het evenwicht tussen lichaam en geest.

Tips voor een actieve levenstijl

Bewegen is belangrijk, dat weet iedereen. Maar wist je ook dat je met enkele simpele gewoontes veel meer beweging uit je dag kan halen? Zelfs als je 4 keer of meer per week gaat sporten, kan te lang zitten op andere momenten je gezondheid schaden. Daarom geven we je enkele tips voor een actieve levensstijl.