Hoe verhoogt het drinken van Yakult het aantal goede bacteriën?

Met deze eenvoudige dagelijkse gewoonte neemt de hoeveelheid goede bacteriën in je darmen toe! Niet alleen omdat je miljarden unieke LcS bacteriën hebt toegevoegd, maar ook omdat ze andere goede bacteriën stimuleren om ook te groeien. In het bijzonder verhoogt het drinken van Yakult de hoeveelheid lactobacillen en bifidobacteriën in de darmen.

Het is al bijna lente bij Yakult!

Binnenkort staan onze tijdelijke Sakura-verpakkingen in de supermarkt. Wist je dat in Japan de Sakura (de kersenbloesem) de lente aankondigt? Het symboliseert het belang van de kleine mooie dingen in het leven die een verschil kunnen maken.

Vier het lenteseizoen en geniet van een lekker verfrissend flesje Yakult als onderdeel van je dagelijkse ritueel. Bekijk hier alvast de speciale verpakkingen van Yakult.

Wat is de verband tussen de biologische klok en de darm ?

Wist je dat we oorspronkelijk allen gemaakt zijn voor regelmaat? Het lichaam functioneert op een welbepaald ritme ervan uitgaande dat we overdag wakker en actief zijn en in de nacht plaats maken voor rust en herstel. Toch is het in onze maatschappij niet altijd mogelijk om voor regelmaat te zorgen, waardoor het interne ritme, de biologische klok, wordt verstoord.

Een verstoring in het dag-nachtritme kan het hele lichaam beïnvloeden, inclusief de maag en darmen.