Yakult Original

LcS-bacteriën bereiken de darmen levend

Verhoogt de goede bacteriën in de darmflora

Wetenschappelijk onderzocht, sinds 1935

Yakult Original is een heerlijk drankje op basis van gefermenteerde magere melk dat meer dan 85 jaar geleden werd ontwikkeld. Elk flesje bevat maar liefst 20 miljard L. casei Shirota-bacteriën. Wetenschappers hebben aangetoond dat die unieke bacteriën levend onze darmen bereiken. Geen wonder dat miljoenen mensen wereldwijd met volle teugen genieten van hun dagelijkse flesje Yakult Original. Op je gezondheid!

 

Een heerlijke smaak

Je smaakpapillen zullen evenveel genieten van Yakult Original als je buik. Deze lekker frisse zuiveldrank is een unieke mix van zijdezachte smaken van citrusvruchten en vanille. Probeer het zelf! Voor je het weet, begin je elke dag met Yakult Original als opkikkertje.

Hoe verhoogt het drinken van Yakult de goede bacteriën?

Met deze eenvoudige dagelijkse gewoonte neemt de hoeveelheid goede bacteriën in je darmen toe! Niet alleen omdat je miljarden unieke LcS-bacteriën hebt toegevoegd, maar ook omdat ze andere goede bacteriën stimuleren om ook te groeien. In het bijzonder verhoogt het drinken van Yakult de lactobacillen en bifidobacteriën in de darmen.

Geluk is de darm levend bereiken!

L. casei Shirota: wat is dat precies?

De bacterie in onze flesjes is genoemd naar de oprichter van Yakult: de Japanse wetenschapper Dr. Shirota. Jarenlang bestudeerde hij onze darmbacteriën en leerde hij alles over wat hen zo geweldig maakt. In 1930 slaagde hij erin een unieke stam van melkzuurbacteriën te isoleren en te cultiveren die sterk genoeg is om levend onze darmen te bereiken. Ter ere van zijn uitzonderlijke prestaties werd de bacterie in Yakult naar hem vernoemd. Bedankt, Dr. Shirota!

Al meer dan 85 jaar in missie!

In 1935 werd de bacterie L. casei Shirota voor het eerst gebruikt om onze iconische zuiveldrank te maken. Al 85 jaar zijn die unieke bacteriën op een missie om levend onze darmen te bereiken. Wereldwijd genieten miljoenen mensen van hun dagelijkse flesje Yakult.

Hoe krijg je 20 miljard LcS-bacteriën in zo'n klein flesje?

Met veel liefde en zorg, maar vooral dankzij een fermentatieproces dat bijna een week duurt. Net die lange fermentatie zorgt voor het hoge gehalte aan gezonde bacteriën!

Wat zit er in een flesje Yakult Original?

Gefermenteerde melkdrank Ingrediënten: water, magere melk , glucose-fructosesiroop, suiker, maltodextrine, aroma's en de L. casei Shirota bacteriën.

per 100ml
per flesje
280 kJ /
66 kcal
182 kJ /
43 kcal
0 g
0 g
0 g
0 g
15,4 g
13,6 g
10 g
8,8 g
1,3 g
0,8 g
0,04 g
0,03 g

Meeste gestelde vragen