Beweging

E-book Sport en Voeding: beter eten, beter te presteren

Voeding en sport zijn steevast met elkaar verbonden! Met het juiste advies kan jij je gezondheid en je sportprestaties een extra duwtje in de rug geven. Onze sportvoedingsdeskundigen ontwikkelden dit e-book sport en voeding met de belangrijkste aspecten rond het onderwerp.

Deep dive: gratis e-book sport en voeding

Wil je dieper ingaan op de theorie rond voeding en sport? Dan is dit ebook echt iets voor jou. Gezond eten is belangrijk, het voorziet ons organisme van essentiële voedingsstoffen. Voeding is dan ook van primordiaal belang voor wie graag en veel sport. Maar overal word je om de oren geslagen met tips en adviezen rond gezonde voeding. Soms heel verwarrend… Vandaar de vraag: waar begin je als gelegenheidssporter, gepassioneerde amateur of gedreven topatleet het best?

Het antwoord ontdek je in het e-book. DOWNLOAD HET GRATIS. 

Wil je stapsgewijs advies en praktische tips? Dan mag je ons online 6-weken coaching niet missen. In 6 weken tijd ontvang je nieuwsbrieven rond de belangrijkste onderwerpen gelinkt aan voeding en sport. Hier krijg je de nodige kennis en concrete tips met visuele infografieken, zo leer je hoe je jouw ideaal sportbord samenstelt. SCHRIJF JE IN.

Nog niet ingeschreven voor het gratis coachingsprogramma Sport & Voeding?