Darmvriendelijke recepten

Blini’s met groene asperges

Asperges bevatten prebiotische vezels

Met de medewerking van Nathalie Antonis, diëtiste - voedingsdeskundige

Voor 4 pers

5 min

  • 4 blini’s (kant-en-klaar)
  • 8 kleine groene asperges
  • 4 theelepels zure room
  • 4 takjes dille
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zwarte peper en een beetje zout
  • 1 Spoel de groene asperges.
  • 2 Neem een grilpan en besprenkel deze met een beetje olijfolie.
  • 3 Gril de asperges beetgaar.
  • 4 Warm de blini’s op in de microgolf (volg de instructies van op de verpakking).
  • 5 Voorzie elke blini van 1 theelepel zure room.
  • 6 Garneer de asperges op de blini’s.
  • 7 Werk af met een beetje zout, versgemalen zwarte peper en een takje dille.