Yakult Plus

Verhoogt de gooede bacteriën in de darmflora

Voor je immuunsysteem*

Bevat voedingsvezels

Vermindert vermoeidheid*

Yakult Plus is een heerlijk drankje op basis van gefermenteerde magere melk met maar liefst 20 miljard unieke L. casei Shirota-bacteriën. Het is bewezen dat die bacteriën levend onze darmen bereiken. Bovendien verrast Yakult Plus met een kleine plus: de vezels en vitamine C dragen bij tot een goede werking van ons immuunsysteem. Onze ‘groene variant’ Yakult Plus ziet er niet alleen fris uit, hij smaakt ook verfrissend, natuurlijk en minder zoet. Ben je klaar voor je dagelijkse frisse opkikkertje?

De pluspunten van Yakult Plus

  • 20 miljard actieve L. casei Shirota melkzuurbacteriën
  • Met vitamine C
  • Minder zoet
  • Minder calorieën

Hoe verhoogt het drinken van Yakult de goede bacteriën?

Met deze eenvoudige dagelijkse gewoonte neemt de hoeveelheid goede bacteriën in je darmen toe! Niet alleen omdat je miljarden unieke LcS-bacteriën hebt toegevoegd, maar ook omdat ze andere goede bacteriën stimuleren om ook te groeien. In het bijzonder verhoogt het drinken van Yakult de lactobacillen en bifidobacteriën in de darmen.

Meer vezels

Wist je dat vezels alleen voorkomen in plantaardige voeding zoals groenten en fruit, (volkoren)granen, peulvruchten, noten en zaden? En dat ons lichaam 30 g vezels per dag nodig heeft? Om jou een duwtje in de goede richting te geven, hebben we vezels toegevoegd aan Yakult Plus: 2,1 g dextrine, een oplosbare vezel die bestand is tegen de spijsvertering.

Fris, fruitig én minder suiker

Hoe smaakt Yakult Plus? De liefhebbers van Yakult Plus zeggen dat het verfrissend, natuurlijk en erg lekker smaakt. Net als Yakult, maar dan ietsje fruitiger en minder zoet. Probeer het zelf! Kleine tip: lekker fris uit de koelkast is Yakult Plus op zijn best.

+ vitamine C

Ons groene flesje geeft je ook een echte boost aan vitamine C. Vitamine C is nodig voor een goede werking van ons immuunsysteem. Het is een krachtige antioxidant die onze cellen helpt te beschermen tegen oxidatie. Aangezien we vitamine C niet in ons lichaam kunnen opslaan, moeten we het elke dag uit onze voeding halen. Yakult Plus bevat 24 mg vitamine C per flesje: zo heb je meteen al 30% van de referentie-inname binnen. Begin dus elke dag met een flesje Yakult Plus en geef je lichaam meteen een boost aan vitamine C!

De voordelen van Yakult Plus

Natuurlijk bevat elk flesje Yakult Plus 20 miljard actieve L. casei Shirota-bacteriën die levend onze darmen bereiken. Darmbacteriën hebben nood aan een evenwichtige voeding. Daarom bevat Yakult Plus vezels en vitamine C: zo past dit drankje perfect in een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Doe elke dag iets goeds voor je lichaam met Yakult Plus!

 

 

Yakult Plus

Gefermenteerde melkdrank. Ingrediënten: Water, magere melk, zoetstoft: maltitolsiroop, dextrine, glucose-fructosesiroop, aroma's, vitamine C, zoetstof: Steviolglycosiden uit Stevia (zoetstof van natuurlijke oorsprong) en de L. casei Shirota bacteriën. Yakult Plus is glutenvrij.

per 100ml
per flesje
193 kJ /
46 kcal
125 kJ /
30 kcal
0 g
0 g
0 g
0 g
10,5 g
4,2 g
6,8 g
2,7 g
3,2 g
2,1 g
1,3 g
0,8 g
0,04 g
0,03 g
37 mg (46%*)
24 mg (30%*)
* van de referentiewaarden